CarTrend logo

Kereskedő vs CarTrend: tegyünk különbséget!

Sokan úgy tekintenek a CarTrend használt autó szalonra, mint egy átlagos autókereskedés. Pedig ez közel sincs így. Megmutatjuk most nektek, hogy miben más a CarTrend, mint egy szimpla kereskedő.

Korábban már elkezdtük boncolgatni a kereskedőtől történő autóvásárlás témakörét, de nem mentünk bele abba, hogy mit is jelent számunkra a kereskedés, mint kulcsszó. Mert hogy mindenki fejében él egy kép, hogy mit jelent egy kereskedés…

  • a Lada csomagtartójában dinnyét áruló árus,
  • a régiségeket megvásárló és a boltjában tovább értékesítő árus,
  • és még sorolhatnánk…

Hogy mi a közös ezekben? Az, hogy ők megveszik a terméket valakitől (a dinnyét pl a termelőtől), de nem csinálnak vele semmit, csak elviszik a vásárlónak. Nem nézik meg a minőségét, az állapotát stb.

Gondoljunk csak bele. Van egy autókereskedés: autók szépen kiállítva és van egy konténer, ahol folyik az üzlet. Persze elvileg az itt megvett autókat elviszik átvizsgálásra, de milyen biztosíték ez egy vásárló számára? Ez csak egy kereskedés, hiszen megveszi az autót egy magánszemélytől, esetlegesen átnézi majd továbbadja magasabb áron.

Ehhez képest mit ad a CarTrend?

Minden egyes eladó jármű végig halad egy ötven pontos ellenőrzési rendszeren, amely során ellenőrizzük műszaki és esztétikai állapotát. A folyamat szigorú szabályok mentén zajlik, és a sikeres átvizsgálást követően kerülhetnek csak az autók a kínálatba.

Az átvizsgálási rendszer hatékonyságát bizonyítva, szalonunk örök minőség garanciát vállal az összes, nálunk vásárolt autóra.

A saját szervizünk már önmagában garancia arra, hiszen a megvásárolt autókat mi házon belül szervizeljük, így ha bármi probléma adódna a vásárlás után, akkor mi azt szerződés szerint javítjuk.

Legyen szó assistance szolgáltatásról vagy autó mentésről, ügyfélszolgálatunk 0-24 órás ügyeletben áll rendelkezésére.

A CarTrend app pedig megkönnyíti az autóvásárlást és a vásárlás utáni szervizelést.

Mi nem akarjuk elegendni a kezed a vásárlásod után sem

Hozzánk visszajöhetsz, ha kérdésed van, vagy ha problémába ütköztél. Mi nem tűnünk el, mint a Marketplace kereskedők. Kereskedő és kereskedő között is érdemes tehát különbséget tenni, és bízni abban, aki már több mint 15 éve ugyanazon a helyen nyújtja a szolgáltatását.

CarTrend, a használt autók új trendje

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben