Szerezz 10% kedvezményt a CarTrend autók árából!

Sokszor látni az 5-10-15%-os kedvezmény táblákat a boltok kirakataiban, de ugye tudod hogy egy autó esetében 10% az rengeteg? És Te is könnyedén szert tehetsz erre a 10%-os “kuponra”.

A CarTrend mobil applikációról már többször meséltünk, például ebben a cikkben, azonban a bónuszrendszerről még nem esett szó.

Ha még nem töltötted le az appot, akkor most gyorsan töltsd le, és úgy olvasd tovább a cikket, mert akkor nézheted is egyből hogy miről is beszélünk!

A mobilapp irányítópultján találsz egy olyan blokkot, hogy kedvezményes szint. Ez egy 4 szintes bónuszrendszer, melyen ha végigmész, akkor a 4. szinten bizony megtalálod a 10%-os kedvezménykuponodat. De lassítsunk egy kicsit, lássuk hogy is megy ez.

A kedvezmények eléréséhez mi egy kis segítséget kérünk Tőled, mégpedig hogy hívd meg ismerőseidet, hogy töltsék le a mobilappot. Kattints a mobilappban jobb felülre a beállítások részhez, és ott keresd meg a meghívottak menüpontot. Küldd ki a meghívókat ismerőseidnek, és élvezd a kedvezményeket.

A bónuszok szintjei

4 szinten mehetsz végig. Ha nincs előtted az app, akkor ide is leírjuk azért, hogy mire számíthatsz:

  • Bónusz 1 – 10% minden alkatrész árából szervizelés során + egy egyszeri ajándék: átírási költség minden nálunk vásárolt autóra
  • Bónusz 2 – 20% minden alkatrész árából szervizelés során + egy egyszeri ajándék: telitank üzemanyag (20.000Ft-ig) vagy olajcsere
  • Bónusz 3 – 30% minden alkatrész árából szervizelés során + egy egyszeri ajándék: nyári / téli szett gumi vagy nagy szerviz
  • Bónusz 4 – 10% minden nálunk megvásárolt autó árából

Na mit gondolsz? Végigcsinálod? 🙂

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?