CarTrend logo

CarTrend app: egy applikáció számos kedvezménnyel!

A CarTrend app megbízhatóvá és egyszerűvé teszi az eddig nehézkes és sok időt igénybe vevő használtautó- eladást, -vásárlást, és akár a karbantartást is. És itt még nem ér véget a sor!

Korábbi cikkünkben már elkezdtük bemutatni a CarTrend mobil appot, de most mélyebb vizekre evezünk és a meglévő funkciók mellett az újakat is bemutatjuk! Tarts velünk!

Tipp: töltsd le most a mobilappot, és a cikk olvasása közben teszteld is a funkciókat! 🙂

Milyen funkciókkal találkozol a CarTrend mobilappban?

Garázsban lévő autó funkció: ha megadod meglévő autód adatait (gyártmány, típus, stb), akkor a tapasztalataink alapján a szükséges időközökben jelezzük neked, hogy szükség lenne egy olajcserére vagy csak egy egyszerű átvizsgálásra.

Ha nálunk vásároltad az autódat, akkor azért is fontos ez a karbantartás emlékeztető, mivel igénybe veheted az Örök Minőség Garancia szolgáltatásunkat, mely keretében 3 havonta átvizsgáljuk az autódat INGYEN, és ha hibát találunk, akkor azt díjmentesen javítjuk, csak az anyag beszerzési árát kell kifizetned.

Böngéssz autókínálatunkban: bármerre is jársz, a telefonod mindig ott van veled. A mobilapp segítségével megkönnyítettük a CarTrend használt autókínálatának elérését. Mobilbarát módon, könnyedén nézheted meg legfrissebb kínálatunkat, és könnyedén ajánlatot is tehetsz rá egyenesen az applikációból!

Megtetszett egy autó? Rakd be a parkolóba, ami egyben egy elmentett autólista, így könnyedén visszanézheted a kedvenceidet! De hagyd sokáig a parkolóban, nehogy valaki más lecsapjon rá!

Na, hogy tetszik eddig? Ugye milyen egyszerű?

További beállítások a kényelem jegyében!

Most, hogy megismerted az applikáció fő funkciót, irány tovább a menübe. Ha már az irányítópultban megadtad az autód adataid, akkor itt is ellenőrizheted akár, vagy módosíthatod is. Ha pedig eddig nem tetted meg, itt felviheted őket. Érdemes tényleg, segítünk frissen tartani!

Tudod jól milyen autókat szeretsz, milyet keresel? Add meg a preferenciáidat, és mi kiválogatjuk Neked ezek alapján a lehetséges tételeket. Ha kitöltötted a mezőket, menj lépj ki a menüből, és keresd a Neked szóló kínálatot az Ajánlataink alatt!

Ha a menüben jársz, találsz egy meghívottak menüpontot. Ez az a funkció, amivel nyerhetsz! Ajánld ismerőseidnek az applikációt. Ennyi a teendőd, mi pedig megjutalmazunk. Minden ajánlással még több kedvezményt kapsz, melyet beválthatsz autóvásárláskor vagy szervizeléskor!

Segítségre van szükséged?

Az appon belül a kapcsolat menüpont alatt megtalálsz minden fontos elérhetőséget, így azonnal tudod keresni a szervizt, de akár az ügyvezetőt is. Igen, nálunk nem ütközöl falakba!

Egyenlőre itt tartunk, de folyamatosan bővítjük a funkciókat, így szívesen vesszük, ha esetleges észrevételeidet megírod nekünk üzenetben az info@cartrend.hu e-mailre. Köszönjük!

Ha tetszett az app, értékeld a Google Playben vagy az AppStore-ban! Ha pedig még nem próbáltad, akkor itt az ideje, ne késlekedj tovább 🙂

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben