applikáció

Bemutatkozik az új CarTrend applikáció

A világ gyors ütemben változik, amihez alkalmazkodni kell, különben elszalaszthatjuk az igazán jó lehetőségeket. Manapság már mindent az okostelefonunkon intézünk, és el sem tudnánk képzelni az életünket nélküle. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy miért ne lehetne használtautó vásárláshoz is segítségül hívni a mobilunkat. Így született meg az ötlet az új CarTrend mobilapplikációra, amely már hivatalosan is letölthető a Google Play és az App Store webáruházakból.

Mi ez az applikáció?

Lehet, hogy bele sem gondolnánk, hogy mennyire megkönnyítheti az életünket egy ilyen alkalmazás. A CarTrend app megbízhatóvá és egyszerűvé teszi az eddig nehézkes és sok időt igénybe vevő használtautó- eladást, -vásárlást, és akár a karbantartást is. Ez az applikáció virtuálisan összeköti az eladót és a vevőt a kereskedővel, így könnyítve az eladás-vétel folyamatát. Ezzel akár otthon, a lakás kényelméből intézhetjük a használtautó-eladással, vagy vétellel kapcsolatos teendőinket.

Az alap probléma

Egy autó vásárlás igen komoly befektetési döntés a családok számára, így alaposan meg kell gondolni, hogy honnan vásároljuk meg az új járművet. Sajnos a legtöbb használtautó-kereskedés nem megbízható, megvezeti az ügyfeleit. Számukra a profitszerzés az elsődleges tényező, ezért gyakran az eladás fontosabb annál, hogy az ügyfél valóban jó állapotú és a számára megfelelő autót vásárolja meg.

Ha pedig végre túl vagyunk a vásárláson és élveznénk az új autónkat, a karbantartás kihívásaival találjuk szembe magunkat. Mikor kell olajat cserélni? Milyen állapotban van a fékrendszer? Váratlan meghibásodás miatt alkatrészcsere? Ezekre a kérdésekre is választ adhat az új CarTrend applikáció. Örök minőség garancia szolgáltatásunknak köszönhetően egyedülálló adatbázissal és tudással rendelkezünk a szervizelés és alkatrészkopás terén. Ennek segítségével az applikáció képes előre jelezni a felhasználónak a küszöbön álló szervizeseményeket.

Miért előnyös az applikáció?

Mert egyszerű. Azok számára, akik megszokták, hogy mindent mobilon intéznek, így a használtautó piacot is szívesebben böngészik telefonon. Több száz, folyamatosan frissülő ajánlatot találhatunk az applikációban megbízható, átvizsgált forrásból, amelyeket bárhol és bármikor elmenthetünk, majd visszakereshetünk. Nem kell azon sem törnünk a fejünket, hogy mikor, milyen karbantartásra lesz szükség az autónk üzemben tartásához, hiszen az alkalmazás ezt is jelzi számunkra. Nem beszélve arról, hogy egy fotel kényelméből intézhetjük az autónkkal kapcsolatos teendőinket beleértve az autó szervizelését, lecserélését, beszámíttatását és hitelügyintézését.

Ha Te is kényelmesen szeretnéd intézni az autóddal kapcsolatos teendőidet, és ehhez egy igazán megbízható segítséget keresel, akkor töltsd le a CarTrend mobilalkalmazást és kérj tőlünk visszahívást. Munkatársaink állnak rendelkezésedre, hogy együtt megtaláljuk álmaid autóját! Mi a vásárlás után is melletted állunk, számíthatsz ránk az autó karbantartásakor is.

CarTrend – a használt autók új trendje

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?

Ünnepi nyitva tartásunk

Az év végén egy kicsit mi is elvonulunk, hogy szeretteinkkel ünnepeljünk, pihenjünk, kikapcsolódjunk és feltöltődve kezdjük el az új évet!Az ünnepek alatt a...

bővebben