CarTrend logo

Imádod a nagy és erős autókat? Akkor gyere a CarTrend autószalonba!

A jelenlegi trenddel ellentétben inkább a klasszikus limuzinok felé húz a szíved, mert nem hiszel abban, hogy aszfaltozott utakon terepjárókkal kell közlekedni? Szeretnél egy biztonságos, sok lóerővel rendelkező kényelmes személyautót, amelyért nem szeretnél több, mint 10 millió Forintot fizetni? Fontos számodra, hogy kényelmesen elférjen benne a munkáddal kapcsolatos eszközeid, és ha szükséges akkor a kiránduláshoz az összes cuccodat is belepakolhasd a csomagtartójába? Akkor nem egy kompakt autóra van szükséged, hanem egy igazán dögös limuzinra, maximum egy gran turismora. Amennyiben olyan személyautót keresel, ami ráadásul még az egyéniséged is tükrözi, akkor nézz be a CarTrend autószalonba!

Sokat vagy úton, ezért számodra is fontos, hogy használtautódnak megfelelő mérete legyen?

Annak ellenére, hogy az SUV-k egyre népszerűbbek, a magyar utakon még mindig a szedánok a leggyakrabban használt autók. A limuzin egy négyajtós jármű, amelyek gyakran nagy és minőségi belső térrel, szinte teljes felszereltséggel és modern, elegáns dizájnnal rendelkeznek. De ez ugyanúgy elmondható a gran turismokról is, amely magyarul nagy túraautót jelent. Nagy kereslet van rájuk azok körében, akik sokat vannak úton, és esetleg a család számára is megfelelő kényelemmel és hellyel rendelkező járművet keresnek. Aki ilyen autót szeretne annak számára nagyon fontos a biztonság. Ezt teljesen meg is értjük, hiszen hazánkban még mindig rengeteg baleset történik. A Magyar Autóklub adatai szerint tavaly 105 halálos közúti baleset történt, ez az elmúlt 10 évben a legmagasabb szám. A személyi sérüléssel végződött balesetek száma pedig 2735 volt, amely 2022-es évhez képest szinte nem változott, de ez attól függetlenül még mindig magas érték.

A CarTrend autószalonban található limuzinok milyen előnyökkel rendelkeznek?

Ezek az autók 5 méter körüli hosszúsággal, hatalmas csomagtartóval, és nagyon magas szintű vezetési kényelemmel bírnak. A limuzinok legfontosabb előnyei közé tartozik az erős motor. A CarTrend autószalon kínálatában találunk 408 lóerős 5-ös BMW-t is, ami ennek megfelelően jó menetteljesítményt biztosít. Ezekkel az autókkal még a piros lámpánál sem maradsz szégyenben, hiszen álló helyzetből mindössze 5 másodperc körüli értékkel gyorsulnak fel 100 km/órára, a végsebességük pedig elektronikusan 250 km/órában van korlátozva. Tehát, ha gyakran jársz Németországban, ahol aztán nyomhatod neki, akkor ott sem okoz majd csalódást a CarTrendnél vásárolt autód. Természetesen felhívjuk a figyelmed, hogy hazánkban 130 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség. De ezt biztosan te is tudod.

A CarTrend autószalonban Te is megtalálod a számodra megfelelő szedánt!

Sok olyan jármű van, amelyek kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. De Te olyan autót keresel, amely emellett eleganciát, sportosságot, férfiasságot is közvetít. Az alábbiakban összegyűjtöttünk neked néhány tippet, hogy megfizethető áron egy tökéletesen karbantartott használtautót találj.

Válassz egy dögös bömöst!

Az első autó, ami eszünkbe jutott, az egy 4-es BMW. Egészen pontosan egy 430D Xdrive M Sport. Ez egy ezüst színű csapott hátsóval rendelkező, négy ajtós sportautó. A négyes széria a hármasból nőtt ki, amelyet a márka fejlesztői hét generáción keresztül finomítottak és optimalizáltak annak érdekében, hogy a legsportosabb vezetési élményt nyújtsa. Ez a BMW, ami a CarTrend autószalonban áll, dinamikus motorral és jól felszerelt belsővel, és rengeteg modern technológiával rendelkezik. A motorháztető alatt 258 lóerő várja, hogy felszántsa az aszfaltot, és ha nyomsz egy nagy gázt, akkor meg is teszik. A háromezres hathengeres dízel motor a teljesítmény és az erő megfelelő keverékét kínálja számodra, ráadásul bármilyen vezetési stílushoz tökéletesen illeszkedik, sőt még hosszú utakon is kényelmes. Az autóban 148.638 kilométer van, ami nem sok, és ha beülünk a kormány mögé, akkor fekete, motoros bőrülések fogadnak minket. Azért valljuk meg őszintén ezzel az autóval bárhol meg tudunk jelenni. Majd elfelejtettem úgy elvarázsolt ez az autó, hogy megemlítsem az árát: 8.889.000 Forint.

De, ha úgy gondolod, hogy a 4-es BMW számodra nem nyújtja azt, amit egy ilyen autótól elvársz, akkor mutatunk egy nagyobb BMW-t. Mégpedig a BMW GT 550i-t, amely összkerékhajtást is kapott. Az autó fantasztikus megjelenést biztosít számodra. Fekete fényezést kapott, belül pedig vajszínű bőrülések várnak. Az autóba 126.085 kilométert tett előző tulajdonosa. De most figyelj, a motorháztető alatt 4395 köbcentis motor duruzsol. Írd és mondd az autó 408 lóerős. Ezt már egy ízig-vérig sportautó is megirigyli. Hatalmas kasztni, bivaly erős motor, és ráadásul nagyon megkímélt állapotban van az autó. Most jön a lényeg: az autó most akciós áron 6.312.000 Forintba kerül.

A Volkswagen is gyártott hatalmas limuzint, egy csodás Phaetont találsz a CarTrend autószalonban!

Amennyiben egy kicsit visszafogott külsővel rendelkező szedánra gondoltál, akkor mutatunk neked egy Volkswagen Phaetont. Az autó különlegessége, hogy barna metál fényezéssel rendelkezik, ami ritka a nagy méretű szedánok körében. Belül pedig fekete szakadásmentes bőrüléseket találsz. A barna-fekete színkombináció nagyon egyedi megjelenést eredményez. A méretes ajtói pedig elég nagy helyet biztosítanak, hogy könnyed eleganciával ülhess bele, akár elől, akár hátul. Ha már beszálltál, akkor prémium minőségű anyagok fognak körbevenni az utastérben. Természetesen V6-os motorral bír az autó. Automata sebességváltót találsz benne, és ha gázt adsz, akkor a Phaeton is megy, mint a golyó. 239 lóerős az autó, így ezen nem is kell csodálkozni. De mindezért csupán 5.512.000 Forintot kell kifizetned. Nagyon jó ár ezért az autóért. 

Amennyiben kedveled a Fordot, akkor a CarTrendnél most egy izmos és trendi Mondeo vár!

Motorháztetőjének élei, aston martinos hűtőmaszkja, látványos ék alakja, lendületes tetőíve szerintünk telitalálat, de ez ízlés dolga. Ráadásul mindehhez kapunk egy hatalmas csomagtartót is. Szóval, ha kedveled ezt a márkát, akkor ezt az autót ki kell próbálnod. A Ford Mondeo 2.0 EcoBoost Titanium Powershift Fusiont most 6.629.000 Forintért viheted haza. De a CarTrendnél bármelyik autót lizingelheted is. Ezzel a Forddal eddig 69.528 kilométert tettek meg. Egy kis túlzással azt mondhatjuk, hogy bejáratós az autó. Ha meglátod azonnal beleszeretsz. Kívül antracit színű, belül pedig fekete bőrüléseket találsz benne. A B-oszloptól hátra felé sötétítve vannak az ablakok, sőt a felnik is fekete színben pompáznak. Olyan rosszfiús ez az autó. De nem ezt szeretik a hölgyek? Legyen kicsit vad, kicsit egyedi, de ha kell akkor viszont kényeztet. Ezt kapod ettől az autótól!

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben