CarTrend logo

A CarTrendnél a fiatal hölgyek is megtalálják álmaik autóját

Ha autóvezetésről van szó, akkor a férfiak szakértőnek, sőt született autóversenyzőnek tartják magukat. De mi a helyzet a hölgyekkel? Ők is szeretnek vezetni, sőt sok hölgy jobban vezet, mint számos férfi. Mi is ismerünk olyan idősebb urat, aki a városon kívül 60-nal “száguld”. De természetesen vannak hölgyek, akik bevásárláskor inkább egy jó távoli helyre parkolnak, csak, hogy a felfestett vonalak közé biztosan be tudjanak állni. Azt leszögezhetjük, hogy napjainkban sok nő szeret autót vezetni, sőt lelkesednek a gyönyörű autókért. De, amikor még fiatalok vagyunk, nem igazán tudunk egy M3-as BMW-ét vagy egy A5-ös Audit venni. A CarTrendnél most egy gyönyörű példány várja leendő tulajdonosát. Brutál jól néz ki. De akkor milyen autót vegyünk magunknak, ami trendi és nem kerül egy vagyonba? Bemutatunk néhány igazán dögös autót a CarTrend kínálatából, ami kétajtós, sportos megjelenést ígér, de eközben megfizethető is.

A CarTrend szakemberei tudják milyen autót vezetnek szívesen a hölgyek

De előtte érdemes megnéznünk, hogy a női nem mi alapján választ magának autót. Az tényként leszögezhető, hogy általában a preferenciáik és elvárásaik kissé eltérőek, mint a férfiaké. Viszont általánosítani ebben az esetben sem szabad. A nők gyakran a kisautókat részesítik előnyben, mert gyakorlati előnyöket ígérnek. Sőt, a hölgyek autóvásárláskor sokkal racionálisabban cselekszenek, mint a férfiak. Az erősebbik nemet el tudja vinni a hév, ha meglátják vagy meghallják álmaik autóját. Ekkor lép elő az az érv, hogy nincs szükség például 300 lóerőre, de kell nekem. A hölgyek inkább olyan autókat keresnek, amelyeknek a karbantartása, üzemeltetési költsége olcsóbb. De attól még nem fognak beleülni egy bontó szökevénybe, csak azért, mert olcsóbb a biztosítása. Ezért manapság már sportkocsikban, terepjárókban is találkozhatunk női sofőrökkel.

A női nem képviselői milyen szempontok alapján választanak használtautót?

A CarTrend értékesítéssel foglalkozó szakembereinek tapasztalatai azt mutatják, hogy a nők autóvásárlása során a következő fontos szempontok érvényesülnek. A hölgyek is figyelnek arra, hogy autójuk megjelenése megfelelő legyen. Tükrözze egyéniségüket. A belső tér legyen jól karbantartott, takaros, rendezett benyomást keltsen. Az igaz, hogy ezt néhányan túlzásba viszik. Például a rózsaszín szőrmés kormányborítás valljuk meg őszintén nem biztos, hogy a legjobb választás. Azt már most leszögezhetjük, hogy a döntésben a színek fontos szerepet játszanak. A másik fontos szempont amire odafigyelnek, az pedig a biztonság. Ennek talán az lehet az oka, hogy általában óvatosabban és kevésbé agresszívan vezetnek, mint a férfiak. Természetesen, amire még a nők nagy hangsúlyt fektetnek az pedig a kényelem. A férfiak imádják a kemény futóművel rendelkező autókat, a lényeg, hogy sportosan nézzen ki. Az sem zavarja őket, hogy a hazai utakon ezek a járművek még a tömést is kirázzák a fogaikból, de amikor kiszállnak belőle, akkor mindenki azt vegye észre, hogy itt egy alfa érkezett.

Bemutatunk néhány használtautót, amelyek nagyon népszerűek a nők körében

Sok hölgy már évekkel ezelőtt beleszeretett a Fiat 500-as aranyos külsejébe. Az új modell 2007 óta szerepel a Fiat kínálatban, és utoljára 2016-ban történt jelentősebb ráncfelvarrás. A siker azóta is töretlen. Számos motor közül választhatnak azok, akik újonnan vásárolják meg ezt a városi kisautót. De, aki egy igazán erős változatot szeretne, az nézzen körbe az Abarth házatáján. Brutális mi jön ki egy ilyen kisautó kipufogójából. Durrog, csattog, dübörög, mint a nagyok. A CarTrend kínálatában most egy kék, igen kék színű várja leendő gazdáját. Nem minden hölgy szereti a piros színű autókat. Ebben az autóban összesen 66.282 kilométer van, ami ugye a mostani motorok esetében szinte semmi. Ez az 500-as 70 lóerős, és 3.189.000 Forintért lehet a miénk. De ha kicsit nagyobb belső térre vágyunk, érdemes megnéznünk a Kia Rio 1.2 CVVT EX limitedet. Ebben az autóban sincs sok kilométer, eddig összesen 117.597 kilométert ment vele előző tulajdonosa. Ami szintén nem sok. Gyönyörű fekete színe és áramvonalas karosszériája még mindig jól mutat. Ezért az autóért sem kell egy vagyont az asztalra tennünk, hiszen az ára: 2.899.000 Forint. De ne feledjük, akár lízingelhetjük is az autót. A CarTrend munkatársai mindent egyhelyben elintéznek. Nekünk csak jeleznünk kell, hogy mely konstrukció az, ami elfogadható számunkra és a többi már megy magától.

A CarTrendnél a prémium szegmens kedvelő hölgyek is megtalálják számításaikat

Ha tipikus női autót szeretnénk, ami megfizethető, de ott van rajta a csillag, akkor a Mercedes A-osztály a tökéletes választás. A CarTrendnél most egy nagyon szép színű, mégpedig egy meggybordó A 150 Classic várja, hogy egy hölgy vezesse. A Mercedes A-osztály olyan tulajdonsággal tündököl, amelyeket a nők kifejezetten szeretnek. A márka óriási biztonsági felszereltséggel rendelkezik, megfelelő belsőteret és kényelmet kínál. Ráadásul kivételesen agilis vezethetőséggel rendelkezik. Mindezek mellett könnyen variálható és a 2 ajtós kivitelnek és a gyönyörű könnyű felnijének köszönhetően nagyon jól is néz ki. Az autóban 149.896 kilométer van, ami a 95 lóerős motornak meg se kottyan. Tudvalevő, hogy a Merci motorok lazán elmennek akár 1 millió kilométert is. Ez az autó most 1.589.000 Forintért lehet a miénk. Amennyiben ennél még sportosabb autóval szeretnénk dolgozni járni, akkor mutatunk valami még fantasztikusabbat. Egy éjfekete Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm-et. A formája valami bámulatos. Ez az autó is kétajtós. 210 lóerős. Most akciós áron 2.689.000 Forintért csapathatjuk vele. Az Alfa mindig is a sportos autóiról volt híres. Abban biztosak lehetünk, hogy az a hölgy, aki ilyet vezet, az tudja, hogy mitől döglik a légy.

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben