CarTrend logo

Ahol szakszerű tanácsadás és a szolgáltatások egész sora vár!

Az autóvásárlás az egyik legidőigényesebb, sokszor idegtépő és ha nem figyelünk oda akkor az egyik legköltségesebb döntésünk is lehet, ezért fontos, hogy megbízható és profi autókereskedőnél történjen. De pontosan mi is jellemez egy jó kereskedőt? Mi az, ami megkülönbözteti a professzionális szolgáltatást, a murvás-konténeres fizess és vidd lehetőségektől.

A CarTrend autószalon nem szimplán garanciát ad, hanem az autózás biztonságát!

A független autókereskedéseknek van a legnehezebb dolguk, hiszen egy márkakereskedésnek egy, maximum kettő autómárkára kell fókuszálnia. Egy jól felkészült márkafüggetlen autókereskedőnek viszont szinte az összes márkát jól kell ismernie. Nem csak a márkákat, hanem a különböző modelleket, sőt a felszereltségi szinteket is tudniuk kell. Mert mi autóvásárlók csak így kaphatunk hozzáértő tanácsokat és ajánlásokat. Ez magában foglalja a műszaki jellemzők ismeretét, valamint a teljesítménnyel, a biztonsággal és a megbízhatósággal kapcsolatos kérdések megválaszolását is. De egy tapasztalt autókereskedő professzionális értékelést tud adni az autó aktuális értékéről, műszaki állapotáról, és tanácsot ad az autó megvásárlásakor igénybe vehető különféle finanszírozási lehetőségekről is.

Örök minőség garanciával

Ha új használtautót keresünk, sokesetben megyünk az egyik autókereskedőtől a másikig, hogy megtaláljuk azt, amit szeretnénk, de ebben azért nagyon sok a bizonytalanság. Mi ezért azt javasoljuk, hogy olyan független autókereskedéshez forduljunk, mint például a CarTrend, aki már több mint 20 éve a szakma egyik oszlopos tagja, telephelyén több mint 150 gépkocsiból választhatunk, az értékesítő kollégák hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, és rendszeresen képzéseken vesznek részt, valamint a gépkocsik finanszírozása terén is otthon vannak. Nem utolsó szempont, hogy az autószalonhoz egy saját szervíz is tartozik. Amennyiben a CarTrend azt állítja, hogy a jármű átvizsgált akkor azt a saját szervíze végezte el, amire garanciát is vállal.  

Független szakmaiság

Legyen szó Audiról, BMW-ről vagy Hondáról, a CarTrend márkafüggetlen autószalon különösen széles körű szolgáltatást kínál ügyfeleinek. Mind az értékesítő, mind a szervíz dolgozói jól képzett szakemberek, nagy tapasztalattal és sokféle márka szaktudásával rendelkeznek. Nem csak a legjobb tanácsot kapjuk, amikor a megfelelő autót keressük, hanem az autóvásárlással kapcsolatos összes szolgáltatást egy helyen tudjuk intézni, a hitel, lízing szerződés megkötését, a kötelező és a casco biztosítási ajánlatok közül a számunkra legkedvezőbb kiválasztását és a meglévő autó beszámítását. Amennyiben az ügyfél azt kéri, a megvásárolt autót házhoz is viszik. Mivel a márkafüggetlen autókereskedéseket nem kötik a járműgyártókkal kötött szerződéses megállapodások, így a CarTrend autószalon az ügyfelek számára kedvező javítási és karbantartási árakat biztosít. A felhasznált alkatrészek ára náluk jóval kedvezőbb, mint a márkakereskedésekben. De talán a legfontosabb előny, amit a CarTrend független autószalonban tapasztalhatunk, hogy meghallgatják ügyfeleiket, azaz minket. Azt tapasztaljuk majd, hogy a cél nem az, hogy egy autót mindenképp aznap eladjanak, hanem hogy mi vásárlók elégedetten távozzunk. Ha ez még sem történik meg, akkor bármikor visszavihetjük a megvásárolt autót, és választhatunk egy másikat. Az első három hónapban eredeti áron visszacserélik az autót. Nincs rossz döntés.

A CarTrend márkafüggetlen autószalonra az értékesítés után is számíthatunk

A CarTrendnél vásárolt autót náluk is javíttathatjuk, hiszen a bizalom az egyik legfontosabb érték, amit egy autószalon adhat. Mivel sok ügyfél évek óta hűséges a CarTrendhez, és az ügyfélkör folyamatosan bővül, a cég alapítása óta a karbantartási és javítási szolgáltatások, valamint az értékesítés egyéb területei is jelentősen bővültek.

A CarTrend – nálunk mindenki megkapja azt az autót, amelyet megálmodott

A CarTrend autószalon gyönyörű bemutatóteremmel rendelkezik, ahol nyugodt körülmények között tudják a leendő autótulajdonosok kérdéseiket feltenni, amelyekre szakmailag tökéletesen felkészült kollégák készséggel válaszolnak, hogy tényleg, minden szempontból megfelelő autó kerüljön megvásárlásra.

CarTrend a megbízható partner

A cég központja nem csupán egy értékesítési pont, ahol használtautót lehet vásárolni, ennél sokkal több. A CarTrend minden esetben garanciát ad a megvásárolt járművekre. A segítőkész, szakmai és barátságos tanácsok, és a tökéletesen felszerelt szervíz mellett a CarTrend autószalon kiváló szolgáltatások egész sorát kínálja. Ez magában foglalja a karbantartást és a javításokat is, de a garanciális és jótállási igények esetén is a vásárlók rendelkezésére állnak.

Miért olyan fontos ez? Mert autót nem két hónapra vásárolunk, hanem a család kedvence általában hosszú évekig elkísér minket. Ezért a CarTrendnél tökéletesen felkészült kollégák várnak bennünket, a tanácsadástól az értékesítésen át, egészen az üzemeltetésig, javításig, karbantartásig a legkedvezőbb áron.

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben