Teszteld és vidd haza!

Szeretnéd tudni, hogy milyen érzés vezetni álmaid autóját?
Autóvásárlás előtt állsz, és biztos akarsz lenni a döntésedben?

A gépjármű vásárlás felelősségteljes döntés, melynek során nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, és biztosan megfordult már a fejedben, milyen jó lenne kipróbálni az autót, mielőtt kifizeted.

Most itt a lehetőség, hogy teszteld a CarTrend autószalon modelljeit! Vidd el a kiszemelt járművet egy tesztkörre, éld át a vezetési élményt, mielőtt a vásárlásról döntést hozol.

A tesztvezetés kiváló lehetőséget biztosít számodra, hogy közelebbről is megismerd az autót és teszteld a felszereltségét, és végül a legjobb döntést hozd meg! Nálunk nemcsak jövendőbeli járműved előnyeit fedezheted fel, de szakértő munkatársaink is szívesen válaszolnak minden kérdésre.

Találd meg nálunk álmaid autóját!

A tesztvezetés menete

Kérjük legkésőbb 2 nappal korábban jelentkezz tesztvezetésre, ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a választott jármű szabad abban az időpontban

Tesztvezetásre több útvonalat is választhat (vezetés a városban, autópályán), ennek meghatározására értékesítő kollégáink örömmel segítenek Neked.

A tesztvezetés keretében a járművek maximum 20-30 km-res tesztkörre, legfeljebb 30 percre vihetők el.

A próbaút előtt értékesítő munkatársunk bemutatja asz autót, és a járművel kapcsolatos összes kérdésedre válaszol. Ezt követően beül melléd és elkísér a választott útvonalon.

A tesztvezetés keretében felhasznált üzemanyagot mi biztosítjuk, amennyiben viszont kárt okozol a járműben, annak megtérítése a Te felelősséged.

A tesztkör végén munkatársunkkal lehetőséged van újra egyeztetni a vezetés közben felmerült kérdéseket, tapasztalatokat és segít a vásárlási döntés meghozásában.

Ne várj tovább, jelentkezz tesztvezetésre a +36 20 443-0000-ás telefonszámon vagy az info@cartrend.hu e-mail címen, és ismerd meg jövőbeli autódat!

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?