CarTrend logo

Ingyenes tesztvezetés a Cartrendnél!

Szeretnéd tudni, hogy milyen érzés vezetni álmaid autóját?
Autóvásárlás előtt állsz, és biztos akarsz lenni a döntésedben?

A gépjármű vásárlás felelősségteljes döntés, melynek során nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, és biztosan megfordult már a fejedben, milyen jó lenne kipróbálni az autót, mielőtt kifizeted.

Most itt a lehetőség, hogy teszteld a CarTrend autószalon modelljeit! Vidd el a kiszemelt járművet egy tesztkörre, éld át a vezetési élményt, mielőtt a vásárlásról döntést hozol.

A tesztvezetés kiváló lehetőséget biztosít számodra, hogy közelebbről is megismerd az autót és teszteld a felszereltségét, és végül a legjobb döntést hozd meg! Nálunk nemcsak jövendőbeli járműved előnyeit fedezheted fel, de szakértő munkatársaink is szívesen válaszolnak minden kérdésre.

Találd meg nálunk álmaid autóját!

A tesztvezetés menete

Kérjük legkésőbb 2 nappal korábban jelentkezz tesztvezetésre, ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a választott jármű szabad abban az időpontban

Tesztvezetásre több útvonalat is választhat (vezetés a városban, autópályán), ennek meghatározására értékesítő kollégáink örömmel segítenek Neked.

A tesztvezetés keretében a járművek maximum 20-30 km-res tesztkörre, legfeljebb 30 percre vihetők el.

A próbaút előtt értékesítő munkatársunk bemutatja asz autót, és a járművel kapcsolatos összes kérdésedre válaszol. Ezt követően beül melléd és elkísér a választott útvonalon.

A tesztvezetés keretében felhasznált üzemanyagot mi biztosítjuk, amennyiben viszont kárt okozol a járműben, annak megtérítése a Te felelősséged.

A tesztkör végén munkatársunkkal lehetőséged van újra egyeztetni a vezetés közben felmerült kérdéseket, tapasztalatokat és segít a vásárlási döntés meghozásában.

Ne várj tovább, jelentkezz tesztvezetésre a +36 20 443-0000-ás telefonszámon vagy az info@cartrend.hu e-mail címen, és ismerd meg jövőbeli autódat!

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben