Most 6 hónap INGYEN szerviz Opel Astra K modell vásárlása esetén!

A 2016-ban Év Autója díj nyertes címét az Opel Astra K nyerte el, melyet így 6 év távlatából őszintén állíthatunk, hogy abszolút megérdemelte.

Opel, ami sose kop el

Ugyebár ezt a kis “szlogent” mindenki hallotta már. Itthon azért is terjedt el ez, mert a magyarok szeretik az Opeleket, és kiemelten az Astra modelleket. Bár a német piacon a Volkswagen után kullog, itthon a kedvezőbb ára miatt az Opelek lettek kedveltebbek. De nem csak ez az oka a szimpátiának.

Tudtad, hogy általában kevesebb baj van egy Opellal, mint a fentebb említett Volkswagennel? Persze ez motor függő is, de a cikk témájaként szereplő K modell egy nagyon jó kis kompakt modell.

Van nekünk pár eladó Astra K modellünk: legyen egy a tiéd!

Úgy gondoltuk, hogy meglepjük az Opel Astra K vásárlókat, és most áprilisban minden ilyen autó mellé 6 hónap díjmentes szerviz szolgáltatást adunk. Ez azt jelenti, hogy ha kiválasztottad az autód, megegyeztünk az árban is, akkor viheted is haza. H 6 hónapon belül bármilyen hibával találkozol, hozd vissza, és mi teljesen INGYEN javítjuk!

Milyenek ezek a K modellek?

  • 2016-2017-es modellek
  • benzines és dízeles egyaránt
  • 95-150LE közöttiek
  • 3 millió Ft körüli ár

Kattints ide, és nézd meg kínálatunkat!

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?

Teszteld és vidd haza!

Teszteld és vidd haza!

Szeretnéd tudni, hogy milyen érzés vezetni álmaid autóját?Autóvásárlás előtt állsz, és biztos akarsz lenni a döntésedben? A gépjármű vásárlás felelősségteljes...

bővebben