CarTrend logo

Autóvásárlás dilemma: melyik legyen?

Az autóvásárlás legyen az használt, vagy új autó nem könnyű feladat. Hacsak nincs egy preferált márka és típus az ember fejében. A tapasztalataink szerint ez azért ritka, mint a fehér holló. Annak érdekében, hogy segítsünk a döntésben, bevezettünk egy új funkciót, mely segítségével össze tudod könnyedén hasonlítani azt a pár autót, amik között vacillálsz.

Keresd a nyilakat a weboldalon és a mobilappban is!

Akár a weboldalunkon nézelődsz, akár a mobilappot használod, összehasonlításra mindkét helyen van lehetőséged. Mutatjuk is, hogyan csináld.

Amennyiben a weboldalunkon, az eladó autóink között böngészel akkor a listázott autóknál minden esetben megtalálod a következő jelet:

Kattints erre az egymással szemben álló nyíl gombra azoknál az autóknál, melyek érdekesek számodra, és hasonlítsd össze őket könnyedén.

Bárhol is jársz a weboldalunkon, ha a képernyő jobb oldalán lévő egymással szemben álló nyilakra kattintasz, akkor meg is találtad az összehasonlításra berakott autóidat:

A mobilappban szintén az autókat listázva találod meg a nyilakat. Egy képernyővideó segítségével megnézheted hogyan működik az összehasonlítás.

Ha még nincs letöltve a mobilappod, töltsd le most, így könnyedén tudod napközben is böngészni a friss autókínálatot, nem beszélve a sok sok további előnyről is 🙂

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben