Autóvásárlás dilemma: melyik legyen?

Az autóvásárlás legyen az használt, vagy új autó nem könnyű feladat. Hacsak nincs egy preferált márka és típus az ember fejében. A tapasztalataink szerint ez azért ritka, mint a fehér holló. Annak érdekében, hogy segítsünk a döntésben, bevezettünk egy új funkciót, mely segítségével össze tudod könnyedén hasonlítani azt a pár autót, amik között vacillálsz.

Keresd a nyilakat a weboldalon és a mobilappban is!

Akár a weboldalunkon nézelődsz, akár a mobilappot használod, összehasonlításra mindkét helyen van lehetőséged. Mutatjuk is, hogyan csináld.

Amennyiben a weboldalunkon, az eladó autóink között böngészel akkor a listázott autóknál minden esetben megtalálod a következő jelet:

Screenshot 33

Kattints erre az egymással szemben álló nyíl gombra azoknál az autóknál, melyek érdekesek számodra, és hasonlítsd össze őket könnyedén.

Bárhol is jársz a weboldalunkon, ha a képernyő jobb oldalán lévő egymással szemben álló nyilakra kattintasz, akkor meg is találtad az összehasonlításra berakott autóidat:

Screenshot 34

A mobilappban szintén az autókat listázva találod meg a nyilakat. Egy képernyővideó segítségével megnézheted hogyan működik az összehasonlítás.

Ha még nincs letöltve a mobilappod, töltsd le most, így könnyedén tudod napközben is böngészni a friss autókínálatot, nem beszélve a sok sok további előnyről is 🙂

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?