Autóvásárlás dilemma: melyik legyen?

Az autóvásárlás legyen az használt, vagy új autó nem könnyű feladat. Hacsak nincs egy preferált márka és típus az ember fejében. A tapasztalataink szerint ez azért ritka, mint a fehér holló. Annak érdekében, hogy segítsünk a döntésben, bevezettünk egy új funkciót, mely segítségével össze tudod könnyedén hasonlítani azt a pár autót, amik között vacillálsz.

Keresd a nyilakat a weboldalon és a mobilappban is!

Akár a weboldalunkon nézelődsz, akár a mobilappot használod, összehasonlításra mindkét helyen van lehetőséged. Mutatjuk is, hogyan csináld.

Amennyiben a weboldalunkon, az eladó autóink között böngészel akkor a listázott autóknál minden esetben megtalálod a következő jelet:

Screenshot 33

Kattints erre az egymással szemben álló nyíl gombra azoknál az autóknál, melyek érdekesek számodra, és hasonlítsd össze őket könnyedén.

Bárhol is jársz a weboldalunkon, ha a képernyő jobb oldalán lévő egymással szemben álló nyilakra kattintasz, akkor meg is találtad az összehasonlításra berakott autóidat:

Screenshot 34

A mobilappban szintén az autókat listázva találod meg a nyilakat. Egy képernyővideó segítségével megnézheted hogyan működik az összehasonlítás.

Ha még nincs letöltve a mobilappod, töltsd le most, így könnyedén tudod napközben is böngészni a friss autókínálatot, nem beszélve a sok sok további előnyről is 🙂

Látogasson el kereskedésünkbe és fedezze fel autókínálatunkat!
Ne feledje: Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Ezt olvasta?

Teszteld és vidd haza!

Teszteld és vidd haza!

Szeretnéd tudni, hogy milyen érzés vezetni álmaid autóját?Autóvásárlás előtt állsz, és biztos akarsz lenni a döntésedben? A gépjármű vásárlás felelősségteljes...

bővebben