CarTrend logo

Még sosem volt ilyen egyszerű az autóvásárlás!

Legalábbis, ha a CarTrendnél vásárolsz. Nem kell hozzá más, csak egy mobiltelefon. Igen, jól olvastad! 🙂

Aki valaha vásárolt használt autót az tudja, hogy milyen nehéz dolog ez manapság. Reggeltől estig kellene bújni az ajánlatokat, és a gép előtt ülni, mikor felkerül egy megfelelő ajánlat, hogy gyorsan le tudjunk csapni rá. Borzasztó frusztráló, főleg ha este találunk rá a tökéletes autóra, de reggeli várjuk, hogy mikor lehet már telefonálni. Szerencsére ezt el lehet felejteni!

3+1 lépés és már ajánlatot is tehetsz a kiszemelt autóra!

  1. Fogd meg a telefonod, töltsd le a CarTrend mobilappot. Itt találsz hozzá segítséget!
  2. Regisztrálj be, ha eddig még nem tetted meg!
  3. Böngéssz az elérhető autókínálat között.
  4. Tegyél ajánlatot 🙂

Ajánlattétel során annyi a dolgod, hogy megadod az ajánlatod összegét, és kipipálod, hogy használt autót szeretnél-e beszámíttatni vagy sem. Ennyi, kész is. Elküldted az ajánlatod, kollégáink pedig, amint tudnak keresni fognak!

Most akár fertőtlenítve, ingyen házhozszállítjuk!

Jól olvastad! Levesszük a terhet a válladról és ingyen házhoz visszük az autódat, amit előtte ki is fertőtlenítünk! Sőt, a normál kereskedői garancia mellett Örök Minőség Garanciánkkal mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk! Háromhavonta ingyen átvizsgáljuk autódat, munkadíj nélkül javítjuk, ingyen mentjük, ha kell. Részletek itt!

Kell ennél még több? 🙂

Látogasson el
kereskedésünkbe és fedezze
fel autókínálatunkat!

Ne feledje: mi nem szimplán garanciát adunk,
mi az autózás biztonságát adjuk önnek!

Ezt olvasta?

használt autó blog

Fejlődés az autók világában

Már több mint egy évszázada autózunk. Ezidő alatt rengeteg változáson ment át az autóipar, rengeteg okos és biztonságos megoldás született, és a fejlődés továbbra sem

Bővebben
családi autó választás

Családi autó választás

Közeleg a nyár, az utazások időszaka. Ha családdal utaztok, különösen fontos, hogy alaposan átgondoljátok, milyen családi autót vásároltok. De hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani

Bővebben