Örök minőség garancia

Mi nem szimplán garanciát adunk, mi az autózás biztonságát adjuk Önnek!

Örök minőség garanciánkkal Ön olyan biztonságban tudhatja magát, mint senki más az autó tulajdonosok közül. Autójára élettartam garanciát vállalunk.
Amennyiben autója bárhol, bármikor meghibásodik, mi jövünk érte, csere autót biztosítunk és gyári beszerzési áron cseréljük ki a meghibásodott alkatrészt munkadíj nélkül. A garanciális meghibásodásokat garanciális szerződés szerint ingyen javítjuk, ameddig Ön erre igényt tart, nincs korlátozás a szerződés hosszát illetően.
Ugye mennyire jól hangzik? Ön is szeretné ennyire biztonságban érezni magát? Ezekhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy

Három havonta elhozza autóját hozzánk


Mi díjmentesen átvizsgáljuk, meghívjuk egy kávéra és egy kellemes beszélgetés közben tájékoztatjuk az autója állapotáról, megbeszéljük a szükséges karbantartásokat, teendőket (például, hogy érdemes-e most eladni autóját vagy várni vele), minden lehetőségeket.

A gyár által előírt kötelező karbantartásokat (pl. olajcsere) nálunk végezze


Szervizprogramunkkal a legkedvezőbb árakat biztosítjuk Önnek a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük.
A fenti szolgáltatások hihetetlennek hangzanak, különösen annak fényében, hogy örök minőség garanciánk minden nálunk vásárolt autóhoz ingyenesen jár. Eddig 2000-nél is több ügyfelünk veszi igénybe a legnagyobb megelégedettséggel.

Várjuk Önt is, hogy használja ki ezt az egyedül álló lehetőséget!

Európai asszisztant szolgáltatásunk magyarországi meghibásodás esetén térítésmentes autómentéssel, külföldön üzemanyagtérítés ellenében önrészes javítási garanciaszolgáltatással vehető igénybe. Csereautót igény esetén csak kapacitásunk erejéig tudunk biztosítani, igyekszünk minden ügyfél kérését teljesíteni.

Munkatársaink várják megkeresését az ország minden területéről!

További szolgáltatásaink

hasznaltauto beszamitas

Használtautó kereskedés

Használt járművek azonnali készpénzes felvásárlása, beszámítás, cseréje, finanszírozott és hiteles autók minden variációban.

autoszerviz

Nyomonkövethető szerviz

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük.

kedvezo finanszirozas

Kedvező finanszírozás

Lízing- és hitelügyintézés minden típusra, fix Forint és Casco-mentes konstrukció, akár 0% önerőtől, kezes nélkül.

Év tapasztalat

Elégedett ügyfél

Értékesített autó

Visszatérő ügyfél