Autó szerviz

Nálunk különféle csomagok közül választhat, attól függően, hogy autója, illetve motorja karbantartásánál is ott szeretne-e lenni, avagy a szervizzel kapcsolatos munkát rábízza szakértőinkre, és kényelmesen, akár otthonából intézi az ezzel kapcsolatos teendőket.

Szervizprogramunkkal az Ön pénztárcájának is szeretnénk kedvezni, ezért a nálunk vásárolt gépjárműveket beszerzési anyagáron szervizeljük, így később a meglevő garanciáját is meghosszabbíttathatja.

Szerviz szolgáltatásaink elsősorban a nálunk vásárolt autókkal vehetők igénybe.

Örök minőség garanciánk keretein belül nincs munkadíj, garancia szerződés alapján javítunk. És hogy miért minket válasszon? Mert az autójavítást A-tól Z-ig elvégezzük és az már csak extra, hogy mi az összes biztosítóval szerződéses jogviszonyban állunk.

OLAJCSERE


A motorolaj elsődleges szerepe az egymással fémesen súrlódó motoralkatrészek elválasztása, és ezáltal a súrlódási veszteség és a kopás csökkentése. Nagyon lényeges szerepe van a motorban keletkező hő elvezetésében is, valamint az alkatrészek tisztán tartásában. A motorolaj szerves vegyületekből áll, amely – akárcsak az élő anyag – az idő és a terhelés hatására megváltozik. Az olaj „öregedése” nem más, mint a használat közben bekövetkező fizikai és kémiai állapotváltozások folyamata, amely hosszabb-rövidebb idő alatt – az igénybevétellel és az eltelt idővel arányosan – a kenőolaj leépüléséhez vezet. A gyakorlatban az olajcsere periódus nemcsak a motorolaj minőségétől, hanem a kenési rendszer sajátosságaitól és a jármű üzemeltetési körülményeitől is függ.

FUTÓMŰ ÁLLÍTÁS ÉS JAVÍTÁS


A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépkocsik biztonságát és menetkényelmét a futómű állapota jelentősen befolyásolja. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit, a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is.

KIPUFOGÓ JAVÍTÁS


Rossz, lyukas kipufogóval szabálytalan a közlekedés, sőt rongálja az autó többi alkatrészét is, így a későbbiekre tekintettel megnövekedhetnek a javítási költségek. A hangos kipufogó már az utolsó figyelmeztető jelzések közé tartozik, de korábban is érzékelhetjük a problémát, például a fogyasztás növekedésével vagy a teljesítmény csökkenésével. Érdemes minél előbb elvégezni a kipufogó javítását, cseréjét mielőtt még több kárt okoz a kocsiban (pl.: megolvadhat az üzemanyagtartály, rongálja az üzem-anyagvezetéket, deformálja a lökhárítót stb.).

MOTORDIAGNOSZTIKA


Ha az autó műszerfalán olyan jel világít, ami nem megszokott, érdemes szakemberhez fordulni és kideríteni mi állhat a háttérben. Megfelelő diagnosztikai eszközökkel elkerülhetjük a bajt és javítás esetén helyben el tudjuk végezni a munkálatokat.

GUMISZERVIZ


Gumikkal kapcsolatos feladatok elvégzése: javítás (defektjavítás, felnijavítás), csere, használt gumik értékesítése. Nem beszélve az évszakok miatti gumicserékre is (pl.: a téli gumikat 5 fok alatt érdemes feltenni). Fontos, hogy az ajánlott nyomás 2,2 bar, ettől kevesebb nyomás alatt rongálódik a kocsi, sőt a fogyasztása is megnő. Aggodalomra semmi ok, mi ezt is figyeljük Önnek.

KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS


A kormánymű felújítás a hagyományos és szervó kormányművek javítását jelenti. A kormánymű javítás után a futómű szerkezete megváltozik. A változás olykor szinte észrevehetetlen, de hosszabb távon mindenképpen szükséges a futómű beállítása.

FÉKJAVÍTÁS


A fékrendszer a gépkocsi legfontosabb biztonsági berendezése. Feladata a mozgó gépjármű lassítása, megállítása. A fékrendszer kifogástalan működéséhez fokozottan ügyelni kell az alkatrészek állapotára. Amikor a gumialkatrészek elkopnak, vagy a dugattyún lerakódások keletkeznek, a fékezőerő nem kielégítő. Ilyenkor az egyetlen szakszerű javítási mód a meghibásodott alkatrészek cseréje. Szervizünk erre is különös figyelmet fordít.

Várjuk Önt is, hogy használja ki ezt az egyedül álló lehetőséget!

Európai asszisztant szolgáltatásunk magyarországi meghibásodás esetén térítésmentes autómentéssel, külföldön üzemanyagtérítés ellenében önrészes javítási garanciaszolgáltatással vehető igénybe. Csereautót igény esetén csak kapacitásunk erejéig tudunk biztosítani, igyekszünk minden ügyfél kérését teljesíteni.

Munkatársaink várják megkeresését az ország minden területéről!

További szolgáltatásaink

hasznaltauto beszamitas

Használtautó kereskedés

Használt járművek azonnali készpénzes felvásárlása, beszámítás, cseréje, finanszírozott és hiteles autók minden variációban.

orokgarancia

Örök Minőség Garancia

Megőrizzük autója állapotát ingyenes szolgáltatási díjjal egy életen át. Vásárolja autóját nálunk, mi örök minőség garanciát biztosítunk!

kedvezo finanszirozas

Kedvező finanszírozás

Lízing- és hitelügyintézés minden típusra, fix Forint és Casco-mentes konstrukció, akár 0% önerőtől, kezes nélkül.

Év tapasztalat

Elégedett ügyfél

Értékesített autó

Visszatérő ügyfél